EL TORO KERKRADE

EL TORO KERKRADE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 306 beoordelingen
4 apr 2020 om 20:16 Het eten was er een halfuur eerder dan aangegeven. Was warm en erg lekker. Een echte aanrader!
3 apr 2020 om 23:20 Het eten was heerlijk. Het duurde niet lang voordat het eten dr was. Het eten was goed warm toen we het kregen. Conclusie geen klachten!
30 mrt 2020 om 18:18 Het eten was niet goed gaar
30 mrt 2020 om 9:14 prima prijs - kwaliteit verhouding en + gebakje en drankje gratis ontvangen.
29 mrt 2020 om 23:14 Ik snap de commotie tegenwoordig, maar we moesten 2 uur wachten.
29 mrt 2020 om 22:31 Lekkere spareribs, friet en salade. Gaan we vaker doen
29 mrt 2020 om 21:14 Het eten was lekker maar het was niet meer echt warm toen het kwam. Ook weinig frieten voor 3 personen. 2 bakjes maar. Dit was misschien een fout?
29 mrt 2020 om 19:48 Nu in deze tijd waar we eten alleen mogen afhalen mag ik toch verwachten dat de kwaliteit op orde is. Mix grill, waardeloos, bief was taai, kip meer dan koud. Gegrilde groenten als side, een lachertje, voor 50 euro, waardeloos!!! Voor mij iig nooit meer!
29 mrt 2020 om 19:46 Heerlijke beef spiezen!! Zeker voor herhaling vatbaar.
29 mrt 2020 om 19:38 Wel betaalt, en maar wachten, niets bezorgd.
29 mrt 2020 om 14:11 Eten was goed en warm en vanwege lang wachten hebben we een blikje en taartje gekregen. Goeie service!
28 mrt 2020 om 20:24 Spareribs waren heerlijk en ook de frieten. Apart de saus erbij. We zullen zeker nog eens bestellen